Victor Ponta: pentru oameni ar fi bine sa avem anticipate

Victor Ponta: pentru oameni ar fi bine sa avem anticipate

0 74

Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat sambata ca „ar fi bine” sa se organizeze alegeri anticipate pentru ca oamenii sa decida cine trebuie sa-i conduca, transmite Mediafax. Social-democratul a afirmat ca hotararile se iau in prezent de catre parlamentari „care au din ce in ce mai putin legatura cu cei care i-au votat”.
Raspunzand unei intrebari legate de oportunitatea organizarii de alegeri anticipate, Ponta a afirmat ca „ar fi bine pentru ca oamenii sunt foarte nemultumiti si ar trebuie sa decida ei cine trebuie sa-i conduca”. El a adaugat ca, „deocamdata, decid niste oameni in Parlament care au din ce in ce mai putina legatura cu cei care i-au votat”.
Legat de sansele PSD sa rastoarne Guvernul printr-o motiune de cenzura, Ponta a declarat ca , daca formatiunea sa reuseste sa convinga „inca opt, noua parlamentari ca au de ales intre partid si cei care i-au trimis in Parlament, sa-i aleaga pe cei care i-au trimis in Parlament, atunci o sa treaca motiunea de cenzura”.
Ponta a spus ca partidul sau a inceput „mai demult” sa-i convinga pe unii parlamentari sa voteze motiunea de cenzura pe care PSD a anuntat ca o va depune, adaugand ca „rezutatele nu se vad decat in ziua votului, cand se numara bilele din urna pentru motiunea de cenzura”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.