Victor Ponta: Motiunea de cenzura in iunie

Victor Ponta: Motiunea de cenzura in iunie

0 80

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, dupa sedinta Comitetului Executiv National al formatiunii, ca Uniunea Social Liberala va introduce, de principiu, motiunea de cenzura in luna iunie. Liderul PSD a adaugat ca Opozitia nu vrea sa faca doar un act constitutional prin introducerea acestei motiuni, ci spera ca pana atunci sa „apara mai multe voturi”.
„De principiu, da (vom introduce motiunea de cenzura in iunie – n.r.). Dar am discutat si in cadrul USL – motiunea de cenzura la care avem dreptul, conform Constitutiei, probabil in luna iunie o vom introduce. Nu va ascund faptul ca nu dorim doar sa facem un act obisnuit de opozitie prin introducerea motiunii, ci speram in continuare ca pana in luna iunie vor aparea mai multe voturi”, a afirmat Ponta.
El a dat exemplu situatia de la motiunea simpla a USL privind Sanatatea, dezbatuta luni si votata in Camera Deputatilor, unde diferenta a fost de numai trei voturi.
„La un moment dat, poate ca Emil Boc, Elena Udrea, Gabriel Oprea o sa-i scape din tarc pe parlamentari si atunci va trece si motiunea de cenzura”, a mai spus liderul PSD.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.