Victor Ponta aruncă petarde diversioniste la Cristoiu

Victor Ponta aruncă petarde diversioniste la Cristoiu

2 26

Victor Ponta se fălește în continuare cu marile sale relații cu liderii social-democrați, Ciolacu, Oprea și Dâncu, toate realizate cu sprijinul și îngăduința serviciilor secrete băsiste.
,,Am o relație foarte bună cu Marcel Ciolacu și cu PSD (cu Dîncu n.n.). Le-am spus că eu nu joc cu ei în liga națională, dar că le pot da sfaturi bune. Este o lecție pe care am învățat-o de la Adrian Năstase (sic! Să nu învețe și să tragă cu arma de vânătoare în direcții nepotrivite și dăunătoare sănătății n.n.). Să nu fii singur. Dacă PSD este singur, degeaba este mare. Nu poate face 50% ca să poată conta. Acum, PSD este singur. Eu, când am fost președintele PSD, m-am aliat și cu PNL, și cu UNPR-ul lui Gabi Oprea și cu ALDE (cu înălțătoare și pilduitoare rezultate! n.n.)” și-a ilustrat Victor Ponta disponibilitatea de a fi angrenat într-o construcție politică, oricare ar fi aceea.

Ponta bate la porți închise iarăși
Exemplul Adrian Năstase este semnalul că Ponta nu s-a desprins încă de păguboasa influență și concepție a mentorului său, potrivit căreia orice eșec este de fapt experiență și orice șut în dos este propășire. Refuzat de PSD în tendința sa de a reveni în acest partid, cu insolența care-l caracterizează, filistinul de Ponta colapsează într-o amnezie profundă. Se face că a uitat că el a scos PSD de la guvernare în 2019 și a defectat aliindu-se cu liberalii lui Orban.

Aflat în necunoaștere de istorie, Ponta o repetă
De altfel, el a fost aliat cu toată lumea și a trădat pe toată lumea, astfel că a pățit la alegerile parlamentare ceea ce au pățit boierii trădători ai lui Ion Vodă cel Cumplit.
Au rupt frontul și au dezertat la turci în timpul bătăliei, iar aceștia crezând că este un șiretlic au pus tunurile pe ei, ca și moldovenii trădați, așa că au fost decimați de ambele tabere. Așa și Ponta la parlamentare, dar care și-a găsit totuși azil, se pare, în tabăra turcească, la Erdogan, unde se aude că lucrează. Probabil că speră că sultanul de la Ankara îl va unge din nou președinte cu ajutorul vreunor ordii otomane, ieniceri, spahii, bașibuzuci, și alte alea. Până atunci Ponta negociază cu tabăra securistă a pesediștilor trădători, os din osul străvechiului neam de vânzători de țară ai Dăneștilor. Cu aceleași rezultate.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.