VICTOR PONTA: Apel către români – Să facem front comun!

VICTOR PONTA: Apel către români – Să facem front comun!

0 403
Premierul Victor Ponta a facut un  Apel catre români pentru un „front comun” în ceea ce priveşte încercarea celor care se opun independenţei economice a tarii, cu intentia de a bloca măsurile Codului Fiscal.
Într-un mesaj postat pe Facebook, completat la o remarcă legată de informaţia privind creşterea încasărilor la buget din TVA, premierul se arată optimist, afirmând că „reducerea cotei standard de TVA la 19% prin noul Cod Fiscal va avea un efect pozitiv”.
Codul Fiscal a fost adoptat prin consens politic (votat de toate partidele) și prin cea mai amplă consultare cu mediul de afaceri (în special Coaliția pentru Dezvoltarea României) !Victor Ponta
„Cred că în acest moment toți adversarii dezvoltării, prosperității și independenței noastre economice sunt în stare de orice ca să blocheze aplicarea măsurilor din Cod! Fac un apel la toți românii de bună credință să facem front comun împotriva oricăror asemenea tentative evident împotriva interesului nostru ca țara și societate! O știre care confirmă faptul că reducerea cotei standard de TVA la 19% prin noul Cod Fiscal va avea un efect pozitiv similar!”, scrie Ponta.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.