Victor Piturca: Nu as avea nicio problema sa antrenez in Liga a...

Victor Piturca: Nu as avea nicio problema sa antrenez in Liga a II-a sau a III-a

0 86

Victor Piturca fostul manager al gruparii Universitatea Craiova, a declarat la un post local de televiziune, ca nu ar avea nicio problema daca ar pregati o echipa in Liga a II-a sau a III-a.

„Nu e nicio problema pentru mine sa antrenez in Liga a II-a sau a III-a. In momentul de fata am doua propuneri de la doua echipe din Liga I, una este o echipa foarte solida, dar deocamdata nu imi doresc. Nu am dat niciun raspuns deocamdata, pentru ca sunt aici la Craiova, pentru a discuta problemele si a ma ocupa de noua echipa. Daca proiectul Stiinta nu se va realiza, nu va fi din cauza mea”, a spus Piturca, la emisiunea „Punct Ochit” de la Oltenia 3 TV.

Victor Piturca isi doreste ca Primaria Craiovei sa se implice in formarea unei noi echipe.

„Eu am spus ca un brand ca Universitatea trebuie sa fie al oltenilor, dar cel mai important e ca Primaria sa se implice direct, primaria sa preia o echipa din liga a doua si aceasta echipa sa fie redata oltenilor. Si veti vedea ca in scurt timp si palmaresul va reveni la aceasta echipa. Parerea mea ca aceasta echipa, Universitatea, nici nu poate fi preluata, aceasta societate este inglodata in datorii. Ori ce sa cumperi de la Mititelu? Daca el ar vrea sa vanda, ce sa vanda? Mai are cativa jucatori, zice ca nu vrea sa vanda. Acestei societati nu trebuie sa i se mai dea importanta.

Trebuie mers pe o echipa din liga a doua, facuta o noua societate, dar inca o data, trebuie implicate organele locale, in speta primaria, care are stadionul si o echipa a suporterilor, a oltenilor”, a declarat Victor Piturca.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.