Victor Piturca: Acest ultim test l-am pierdut categoric

Victor Piturca: Acest ultim test l-am pierdut categoric

0 82

Victor Piturca selectionerul nationalei de fotbal a Romaniei, a declarat ca "tricolorii" au pierdut categoric amicalul contra Sloveniei, in ciuda scorului strans, 3-4, precizand ca este ingrijorat in perspectiva debutului in preliminariile Cupei Mondiale de golurile primite usor in meciul de la Ljubljana.

"Acest ultim test l-am pierdut categoric, chiar daca scorul a fost 4-3. Unii jucatori nu au inceput campionatul, dar si ceilalti care au meciuri in picioare nu au fost ceea ce trebuia. S-au comis greseli impardonabile, de plasament… Intr-un meci e posibil sa mai comiti erori, dar greselile de plasament, de ordin tactic nu ar trebui sa se faca la nivelul acesta. E imbucurator ca am reusit sa dam trei goluri. Asta mi-am si dorit, sa inscriem o data sau de doua ori in perspectiva meciului cu Estonia, dar imi dau de gandit golurile usor primite. Mereu vor fi lucruri de pus la punct, dar uitati ca nu mai avem cand. Meciul cu Estonia se apropie rapid si daca nu il castigam, vom avea probleme. Daca vrem sa ne calificam la Mondial, trebuie sa invingem in acest meci. Nu mi-a placut nimeni in mod special, poate acest pusti, Gicu Grozav, care a reusit sa inscrie din nou. Eu sper ca ne vom prezenta mai bine cu Estonia, cred ca asa va fi", a declarat Piturca.

Prima reprezentativa de fotbal a Romaniei a pierdut miercuri, cu scorul de 3-4 (0-1), partida amicala disputata la Ljubljana, in compania reprezentativei similare a Sloveniei, acesta fiind ultimul meci de verificare al echipei antrenate de Victor Piturca inaintea startului preliminariilor Cupei Mondiale.

Golurile au fost marcate de Cesar min. 4, Dedici min. 51 din penalti si min.  60, Kirm min. 70, respectiv Papp min. 56, Torje min. 68 din penalti si Grozav min. 80.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.