Victima Scripcaru da cu penalul in …Cancescu !

Victima Scripcaru da cu penalul in …Cancescu !

0 89

Fostii aliati cei mari dusmani din Judetul Brasov. Primarul Brasovului, George Scripcaru (liderul organizatiei judetene a PD), la acuzat marti pe presedintele Consiliului Judetean (CJ), Arstotel Cancescu (liderul PNL Brasov) ca face presiuni politice si trmite note, adrese si scrisori catre institutii ale statului, precum si la diverse ministere, pentru a solicita controale menite sa blocheze activitea sa si a Primariei, edilul sef amenintandu-l cu penalul pe omologul sau penelist din fruntea CJ.


„De o saptamana, dau raspunsuri catre diverse institutii si ministere, pentru a lamuri ca tot ce se constrieste in Brasov este legal. Camcescu abuzeaza de functia sa si imi trimite tot felul de constroale. M-am trezit recent cu patru inspectori de la Ministerul Internelor si Reformei in Administratie(MIRA) care au venit sa verifice activitatea administratiei locale, in umra solicitarilor presdintelui CJ Brasov. De asemenea, de la Inspectoratul de Stat in Constructii si Ministerului Culturii, mi s-a solicitat anumite lamuriri cu privire la repectarea diciplinei in constructii. Mai mult, trimite tot felul de note prin fax, de la cabinetul sau, acuzand primaria ca nu a respectat legea pentru zugravirea fatadei Primariei si pentru lucrarile in infrastructura stradala”, a precizat primarul Scripcaru, intr-o conferinta de presa. El a adaugat ca aceste tertipuri politice nu-l va opri sa-si continue activitatea, si a l-a amenintat cu penalul pe Aristotel Cancescu, pentru ca nu a respectat legislatia privind autorizatiile de constructie la Arena Sportiva „Olimpia”, dar si la Liceul Sportiv „Ion tiriac”.


„„S-a construit fara autorizatie si fara certficat de urbanism, intr-un liceu pe care municipalitatea il are in deministrare. De asemenea la complexul Olimpia nu exista nici un fel de autoriatie de constrctie, de cand au fost incepute lucrarile de reabilitare. Este vorba despre o zona istorica, iar nspectorii Serviciului Disciplina in Constructii din Primarie, au dat mai multe somatii. Asadar este vorba de mai mult decat o amenda. Acest sir de ilegalitati, este de domeniul penalului”, a mai spus Scripcaru.


Primarul a precizat ca Srvciul Disciplina in Constructii din Primarie, este cel indeptatit sa formuleze o plangere penala impotriva a ceea ce s-a construit la „Olimpia” si la Liceul Sportiv.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.