Viceprimarul Flavia Boghiu este emoționată in prima zi de școală

Viceprimarul Flavia Boghiu este emoționată in prima zi de școală

0 36

Tânăra viceprimăriță a Brașovului simte bucuria și emoția inceputului de an școlar de parcă s-ar afla ea insăși pe băncile școlii la Primul Clopoțel.
Asta și fiindcă este destul de apropiată ca vârstă de tinerii pe care i-a intâlnit la Colegiul Unirea sau la Liceul de Artă: ,,Emoție, fiindcă este o situație inedită pentru mine, una la care nici măcar nu m-am gândit până acum. Poate pentru că, față de toți viceprimarii pe care i-a avut până acum Brașovul, sunt mai apropiată de ei ca vârstă.
Bucurie, fiindcă am reușit să venim cu o veste bună: elevii Colegiului Național Unirea pot reveni în clasele din Corpul A și pot relua, practic, orele din ciclul de dimineață în acest corp proaspăt renovat. Vă amintesc că reabilitarea Corpului A al Colegiului Național Unirea a început în 2017 printr-o firmă spaniolă
,(Construcciones Deco SA n.n.) care nu a reușit să termine lucrările în termenul agreat, iulie 2019. Renovarea a continuat de atunci prin SC RIAL SRL, iar în ultimele luni compania brașoveană a făcut tot posibilul pentru ca elevii de la Unirea să poată începe anul școlar în corpul reabilitat. Au reușit! (In sfârșit a reușit și RIAL ceva! N.n.) În acest moment, toate sălile de clasă sunt funcționale, excepție făcând sala festivă și subsolul, dar și ele vor fi gata în curând!
Este important de știut și că am extins programul de transport pentru elevi, care acum are 12 rute. Ele acoperă cea mai mare parte a orașului, astfel încât copiii să aibă acces cât mai bun la un transport sigur. Îi încurajăm atât pe ei, cât și pe părinți să le utilizeze, iar astfel și traficul din Brașov se va putea îmbunătăți considerabil”! a postat viceprimarul pe facebook.
Este interesant cum firme străine câștigă tot felul de licitații și iși asumă termene de realizare dar nu mai duc la bun sfârșit lucrările in România, fără a plăti ulterior daune interese, pentru că nimeni nu le atrage răspunderea in instanță.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.