Vicepresedintele CJ, Marian Rasaliu, liber-profesionist

Vicepresedintele CJ, Marian Rasaliu, liber-profesionist

0 115

Nemultumit de activitatea vicepresedintelui Consiliului Judetean Brasov, Marian Rasaliu, Presedintele Aristotel Cancescu l-a lasat fara atributii. Acuzat ca ar fi blocat mai multe licitatii importante pentru institutie si de “magarii politice in scop electoral”, Rasaliu a fost trecut pe linie moarta ridicandu-i-se nu doar atributiile ci si dreptul de a folosi o masina si un telefon mobil de serviciu, acestea fiind puse la dispozitia consilierilor judeteni.


Cancescu este de parare ca salariul de 8.000 de lei noi, mult mai mare decat al sau, nu este justificat de activitatea vicepresedintelui, pe care l-a redus la statutul de “liber profesionist”, cum s-a exprimat presedintele CJ.


In ce-l priveste pe celalalt vicepresedinte democrat, Vasile Butaru, acestuia i-au fost sporite competentele in speranta ca avand mai mult de lucru “nu o sa mai aiba timp sa scrie butade in presa” despre Aristotel Cancescu. Pe langa problemele de urbanism si investitii, va raspunde, mai nou si de directia economica

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.