„Vibrate! festival“ la Brasov

„Vibrate! festival“ la Brasov

0 517

Muzica de camera pune in valoare patrimoniul arhitectural al Brasovului. 15 muzicieni din Marea Britanie, Italia, Spania, Rusia, Germania, Ucraina, Italia si Romania vor fi prezenti la Brasov pentru prima editie a Festivalului International de Muzica de Camera si Arte „Vibrate! festival”

Muzica de camera pune in valoare patrimoniul arhitectural al Brasovului. 15 muzicieni din Marea Britanie, Italia, Spania, Rusia, Germania, Ucraina, Italia si Romania vor fi prezenti la Brasov pentru prima editie a Festivalului International de Muzica de Camera si Arte „Vibrate! festival“
Manifestarea sustine candidatura Brasovului la Capitala Europeana a Culturii 2021 si este organizat de Asociatia Culturala „Paul Constantinescu“, in parteneriat cu Primaria si Aociatia pentru Muzica, Arta si Cultura.
Timp de o saptamina, „Vibrate! festival“ isi propune sa puna in valoare si sa promoveze patrimoniul arhitectural al Brasovului, prin intermediul muzicii de camera. concert opera2

Concertele vor avea loc in spatii alternative si neconventionale, precum Biserica romano-catolica „Sf. Petru si Pavel“, Colegiul „Andrei Saguna“, Muzeul „Casa Muresenilor”, Sinagoga, Bistro de l‘Arte, Bastionul Tesatorilor si Aula Universitatii Transilvania.

Noutatea este aceea ca, inainte si dupa unele concerte, intre invitati si muzicieni va exista un dialog. mSub denumirea „Sinestezia”, in Piata Enescu – gazda festivalului, vor avea loc expozitii si ateliere de creatie,m in parteneriat cu artistii de la Depoul de Arta Urbana dar si cu copiii de la Centrul „Raza de Lumina” si de la Asociatia „Copiii de Cristal”, care isi vor expune creatiile.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.