Viborg a renuntat la serviciile jucatoarei Carmen Amariei

Viborg a renuntat la serviciile jucatoarei Carmen Amariei

0 85

Conducerea formatiei daneze de handbal feminin Viborg HK a anuntat, marti, ca nu le va prelungi contractele jucatoarelor Carmen Amariei si Maja Savici, motivul invocat fiind bugetul redus al echipei.

Desi a avut un start bun de sezon, componenta nationalei Romaniei s-a accidentat intr-un meci din Liga Campionilor, ratand in mare parte sezonul intern danez, dar si Campionatul European, la care tricolorele au cucerit medalia de bronz.

Carmen Amariei a revenit pe teren in februarie, la aproape trei luni de la operatia de menisc, dar nu a mai putut face mare lucru pentru echipa sa, care intre timp ratase calificarea in faza grupelor principale din Liga Campionilor. A urmat si ratarea finalei mari, pentru titlul in Danemarca, plecarea antrenorului Jakob Vestergaard, plus alte accidentari ale jucatoarelor, astfel ca s-a decis restrangerea lotului pentru viitorul sezon. „Am discutat cu ambele jucatoare despre neextinderea contractelor in viitorul sezon. Bugetul clubului este restrans, iar in aceasta situatie este perfect normal sa stopam colaborarea cu ambele jucatoare”, a declarat directorul Viborg HK, Peter Cassoe.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.