Vești bune pentru FC Brașov : barajul de supraviețuire în liga secundă...

Vești bune pentru FC Brașov : barajul de supraviețuire în liga secundă ar putea să se joace degeaba, pentru că Mediaș nu se va înscrie anul viitor în eșalonul doi

0 25

Barajul de supraviețuire în Liga a doua, care se va disputa între FC Brașov și Poli Timișoara, ar putea să nu mai aibă miză…Aceasta, pentru că una din retrogradatele din Liga I, Gaz Metan Mediaș are șanse infime să se înscrie în viitorul campionat al Ligii a doua, din cauza problemelor financiare, astfel încât va lăsa un loc liber învinsei din barajul mai sus amintit! Astfel, atât învingătoarea din acest baraj, cât și învinsa, vor continua în liga secundă. După cum a anunțat fostul fotbalist Eric, brazilianul care a jucat mulți ani la Gaz Metan, la Mediaș s-a înființat o nouă echipă, care va porni la drum din ligile inferioare. Se poate spune deci că la Mediaș se pregătește un nou proiect, după ce prim-divizionara Gaz Metan va declara, oficial, falimentul.

,,Din ce-am înțeles, a fost înființată o nouă echipă, însă așteptăm și comunicatul oficial. Bineînțeles, dacă aș putea să recuperăm stema, numele, culorile clubului, m-aș alătura proiectului. Ne confruntăm cu realitatea, trebuie să trecem prin ligile inferioare, Liga a 4-a, a 3-a, pentru a reveni în prima divizie”, a declarat Eric de Oliveira, citat de Playsport.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.