Verificati daca existati pe listele electorale!

Verificati daca existati pe listele electorale!

0 156

Daca nu vreti sa aveti unele surprize personale cu ocazia referendumului din 19 mai, aveti posibilitatea sa verificati daca existati pe listele electorale permanente. Sau daca datele referitoare la dumneavoastra sunt corecte. Legea privind organizarea si desfasurarea referendumului national da oricarui cetatean aceasta posibilitate.


Pentru brasoveni, listele electorale permanente sunt depuse la Primaria municipiului Brasov, camera 19 – Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor Brasov, din B-dul Eroilor nr. 8 (intrarea dispre str. Nicolae Iorga), in vederea consultarii, in zilele lucratoare, intre orele 9:00 – 15:00.


Intampinarile impotriva omisiunilor, inscrierilor gresite sau oricaror erori din listele electorale permanente se fac in scris si se depun la Serviciul Analiza – Sinteza, Secretariat – Juridic, Relatii Publice, insotite de acte doveditoare in copii xerox, in zilele lucratoare, intre orele 8:00 – 16:00.


Primaria precizeaza ca cetatenii cu drept de vot care locuiesc in municipiul Brasov, dar isi au domiciliul in alta localitate, pot solicita inscrierea in listele electorale suplimentare. Cererea se va depune la camera 19 – Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor Brasov, cel mai tarziu cu trei zile inainte de data referendumului.


?


?Maria Calugaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.