Veninul din Alianta se raspandeste si la Brasov

Veninul din Alianta se raspandeste si la Brasov

0 90

Desi acum cateva saptamani, liderul PNL Brasov, Aristotel Cancescu, afirma ca la Brasov Alianta nu da semne de duca, din contra, relatiile cu presedintele PD, George Scripcaru, sunt chiar bune, acum seful CJ a dezvaluit adevarata natura a relatiilor PNL-PD.


Reactia lui Cancescu a venit dupa ce primarul Brasovului a acuzat PNL a inceput sa guverneze la nivel local cu PSD. Mai mult democratii i-au invinuit pe liberali si pentru situatia actuala a uzinelor brasovene, in special pentru lichidarea voluntara de la Tractorul si Rulmentul, acuzandu-l pe seful AVAS, Teodor Atanasiu, ca nu a respectat intelegerile convenite cu municipalitatea in legatura cu datoriile Tractorului.


De altfel, Scripcaru se vede deja in Opozitie, afirmand ca PD va deveni singurul partid de cealalta parte a baricadei, atata timp cat PNL va avea nevoie la guvernare de sprijinul PSD si PRM.


?


In replica, Aristotel Cancescu a afirmat ca responsdabil pentru situatia in care s-a ajuns in interiorul Aliantei sunt PD-ul si Traian Basescu. „Responsabilitatea pentru acest divort o poarta in totalitate Partidul Democrat si, poate mai mult decat PD, presedintele Traian Basescu. Traian Basescu nu a urmarit altceva in acesti doi ani decat sa asigure o campanie de imagine pozitiva pentru PD si o anticampanie la adresa PNL”, a spus Cancescu. El a aratat ca responsabilitatea guvernarii si a actualei structuri a guvernului i-a revenit PNL, si acesta este si motivul pentru care PNL a platit un tribut de imagine, reflectat si in sondaje.


„Cea mai mare greseala pe care a facut-o si pe care am resimtit-o, lucru care a dus la ruptura dintre noi, este ca Traian Basescu a infiintat PLD-ul, care ne este ostil. PNL a iesit din aceasta ruptura mai intelept, desi s-au incercat toate metodele distrugerii”, a afirmat Cancescu.


Referitor la protocolul aliantei de pe plan local, Cancescu a precizat ca acesta nu mai functioneaza de circa trei luni, mai mult a acuzat municipalitatea ca incepe sa puna unele piedici proiectelor de interes judetean. Bineinteles presedintele PNL a negat ca ar exista vreo intelegere in plan local cu PSD.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.