Vedetele vin de sarbatori in cluburile brasovene

Vedetele vin de sarbatori in cluburile brasovene

0 51

Se simte euforia sarbatorilor de iarna si inmultirea turistilor care vin sa ne „colinde” de sarbatori. Restaurantele, barurile si cluburile din Brasov au pregatit meniuri, evenimente si distractii speciale pentru aceasta luna a cadourilor.
Mai mult, acestia s-au gandit ca nimic nu incinge mai bine atmosfera ca un invitat de marca ce ar putea sa dea drumul la distractie.
Bamboo a dat deja startul petrecerilor cu invitatii sai speciali de aseara, si anume, baietii de la Alb Negru.
Astazi, 8 decembrie 2011, va fi petrecere incendiara in Kasho. Antonia va va incanta cu un recital care va contine si hit-urile „Marionette” si „Pleaca”. Biletul de intrare costa zece lei.
Tot diseara, Ritmo Cafe & Lounge va invita la marea redeschidere! Cluburile KnockOut si Social Pub va invita la inca o seara de karaoke.
Trupa Byron va concerta in clubul Rockstad, vineri, pe 9 decembrie, ocazie cu care vor si lansa albumul „Perfect”. Tot vineri, clubul El Nino va invita sa va distrati alaturi de THE NERD SQUAD, Noir Global Entertainment si Limelite
In Kasho Club, vineri va fi Moscow Night. Agentia Cyclic va invita la o seara ruseasca in compania : Andrey Pushkarev, Pagal si Vygo & Aleka. Biletul costa 20 Lei.
Tot vineri in Deane”s Irish Pub & Grill vor concerta Johnny King si Alex Muntz. Sambata, Fuego ne colinda la Reduta. Celebrul cantaret va sustine sambata, 10 decembrie, de la ora 19.00, un concert de colinde la Centrul Cultural Reduta. La o luna dupa primul lor concert la Bamboo Brasov, la cererea publicului, Parazitii au pregatit un al doilea concert incendiar pentru publicul brasovean. Ombladon, Cheloo si FreakaDaDisk vin sa incinga atmosfera cu cele mai noi melodii, dar nu numai – Tare, Arde, Minte-ma si multe alte hituri. Loredana este invitata sambata seara la sarbatorirea de trei ani de la infiintarea clubului Kasho din Brasov. Pentru ca este o seara speciala, biletul de intrare costa zece lei.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.