Vasile Dancu a demisionat din functia de vicepresedinte PSD

Vasile Dancu a demisionat din functia de vicepresedinte PSD

0 58


La 3 zile dupa ce a fost desemnat drept lider de campanie pentru alagerile europarlamentare, vicepresedintele PSD Vasile Dancu a demisionat din functia detinuta pe linie de partid. De fapt inca de dupa referendum Dancu a dorit sa demisoneze, dupa modelul lui Victor Ponta, dar la momentul respectiv s-a razgandit.


Desi Geoana a renuntat la mazilirea lui Dancu prin intermediul lui Marean Vanghelie la Consiliul National fiind liniste, vicepresedintele a demisionat. Printre motivele invocate, persoanale si politice, dupa cum explica Dancu se numara dezacordul fata de noile strategii de partid precum si interdictia de a acorda interviuri pe teme strategice.


Senatorul PSD a afirmat insa ca va ramane alaturi de echipa de conducere a social-democratilor atunci cand va fi nevoie de expertiza sa.


In replica, Mircea Geoana spune ca este o decizie personala pe care o va respecta si ?i multumeste pentru activitatea de pana acum.


Ceea ce nu realizeaza liderul PSD este ca politica pumnului in gura nu va creste partidul in sondaje si nici nu va sterge pacatele anterioare. Doar faptele relevante pot ajuta. In plus, nu inseamna ca daca nu se vorbeste despre unele probleme ele nu exista. Exista si trebuie rezolvate. Cat despre consens total, sa fim seriosi, ori modelul PCR este atat de bine inradacinat in constiinta liderilor PSD incat nu se pot impaca cu ideea ca pot exista si alte pareri decat ale lor?A plecat Dancu! Cine va urma?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.