Varianta lui Orban: el este victima!

Varianta lui Orban: el este victima!

0 107


Povestea accidentului produs de ministrul transporturilor Ludovic Orban ia amploare. Un martor a declarat ca ar fi fost lovita si o fata de etnie rroma care locuieste in zona. Intrucat in declaratiile lui Orban victima era inexistenta, jurnalistii au pornit in cautarea fetei, reusind sa stea de vorba cu matusa acesteia. De-aici incepe circul. Din dialogul cu matusa a reiesit ca intre tatal fetei si Orban ar fi avut loc o intelegere si ca ministrul n-are de ce sa-si faca griji. Situatia este destul de delicata pentru ministru, mai ales ca, dupa dezvaluirile presei, politia si-a amintit de existenta unei victime si a anuntat ca a identificat-o. Ar fi fals in declaratii. Dar n-are nimeni nicio dovada ca ministrul ar fi dat vreun ban si nici parintii fetei nu dau semne ca ar renunta la onorariu de dragul adevarului.


Daca victima ar depune plangere ar putea fi vatamare corporala din culpa. Dar pana una alta ministrul nu are de ce sa-si faca probleme. Desi multi spun ca ar putea ajunge la inchisoare, probabilitatea este infima. Atata timp cat fata lovita nu depune plangere si declara ca n-are pretentii civile si penale, soferul iese basma curata, ramand doar cu pedeapsa deja aplicata. Ba mai mult, situatia ia o intorsatura interesanta. Orban sustine ca victima este el insusi:


„Daca este vorba de victime, victima am fost eu si nu sunt de acord sa fiu supus unui linsaj mediatic pentru un fapt care mi se pare banal. I se poate intampla oricui”, a adaugat ministrul.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.