VARFURILE PDL-istilor VOPSESC IN PORTOCALIU DNA-aul LUI BASESCU!!!

VARFURILE PDL-istilor VOPSESC IN PORTOCALIU DNA-aul LUI BASESCU!!!

0 426
„Nu am cunoștință despre finanțarea campaniei electorale a PDL”

Emil Boc, fostul presedinte al PDL, s-a prezentat la DNA
Primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, fost premier și fost șef PDL, s-a prezentat joi la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat în dosarul în care este anchetată Elena Udrea sub control judiciar pe cauțiune.
Asa cum era de asteptat el a fost citat în calitate de martor.
‘Da, marți am primit marți o invitație pentru joi în calitatea de martor în Dosarul 87/ 2015 în legătură cu care s-a încuviințat procedura controlului judiciar pentru doamna Elena Udrea. Voi merge ca martor, în calitate de fost președinte de partid, la DNA București’, a spus Emil Boc miercuri într-o declarație făcută presei.DECIMAREA GAINILOR saci
Va reamintim ca procurorii DNA au dispus vinerea trecută măsura controlului judiciar pe cauțiune în cazul Elenei Udrea în dosarul în care Parlamentul a încuviințat începerea urmăririi penale și reținerea acesteia, nu însă și arestarea preventivă, fiind stabilită suma de cinci milioane lei.
Elena Udrea este acuzată de luare de mită în formă continuată, trafic de influență în formă continuată, instigare la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine, efectuare de operațiuni financiare incompatibile cu funcția ori încheierea de tranzacții financiare utilizând informațiile în virtutea funcției, spălare de bani în formă continuată, fals în declarații de avere în formă continuată (cu referire la declarațiile de avere din perioada 2009 — 2012).
Potrivit DNA, în anul 2010, în calitate de ministru și de persoană cu funcție de conducere în PDL, având influență asupra factorilor de decizie din Ministerul Economiei și ai SC Hidroelectrica SA, Elena Udrea a pretins de la un om de afaceri, prin intermediar, suma de 5 milioane de dolari, pentru a asigura firmei controlate de acesta derularea, în continuare, a contractului bilateral de vânzare-cumpărare de energie electrică cu SC Hidroelectrica SA.
„Pentru a-și exercita influența, (…) la începutul anului 2012, a primit de la același om de afaceri, prin intermediar, suma de 3.800.000 de dolari și o creanță de 900.000 de euro pe care una dintre firmele controlate de acesta o deținea ca urmare a unui împrumut garantat cu pachetul de 90% din acțiunile la o societate cu activitate în mass-media”, susțin anchetatorii.
Procurorii mai spun că Elena Udrea s-ar fi folosit de influența pe care o avea ca ministru pentru a cumpăra prin interpuși, sub prețul pieței, o vilă pe litoral, pe care ar fi renovat-o cu bani de la compania care avea contract cu ministeru.

Ministrul Flutur Gh., sef cu AVIARA, in Regimul Basescu, evident – nu stie nimic!
Senatorul liberal Gheorghe Flutur a declarat joi, la sediul DNA, că nu are informații despre finanțarea campaniei electorale a PDL, el fiind audiat în dosarul în care este anchetată Elena Udrea sub control judiciar pe cauțiune.
„Am răspuns la toate întrebările procurorului de caz. Nu cunosc niciun element, nu am cunoștință de această finanțare de care se vorbește, n-am văzut aceste persoane niciodată. Cercetarea este în curs”, a spus Flutur după audieri.

Sulfina Barbu, cea care a MDIAT uscare lui flutur de sucul AVIAR
Fostul ministru Sulfina Barbu s-a prezentat joi la DNA pentru a fi audiată în dosarul în care deputatul Elena Udrea este anchetată sub control judiciar pe cauțiune.
Si dna fos ministru al MEDIULUI, NU STIE NIMIC, si la start va fi audiată în calitate de martor.
Zilele trecute, la DNA s-au prezentat, în legătură cu același dosar, alți foști lideri ai PDL — Vasile Blaga, Ioan Oltean, Anca Boagiu și Adriean Videanu.
În acest Dosar, procurorii au doua variante de lucru:
Ori vor actiona profesional si legal, caz in care tot Guvernul Boc, cu Basescu in frunte vor fi trimisi in judecata pentru fapte mult mai grele si mai evidente decat cele in care a fost condamnat fostul premier Adrian Nastase.AVIARA CAM
Cea de a doua varianta ce o au procurorii este legata de transformarea DNA intr-o SPALATORIE DE PENALI, lucru care va fi probabil ultimul din activitatea acestei institutii si al binomului Kovesi&Clodea.
Strada nu va lasa sa treaca o asemenea batjocura adresata tuturor romanilor.

Vlad T.

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.