Vanzari record pentru IKEA Romania

Vanzari record pentru IKEA Romania

0 78

Hypermarketul de mobile, decoratiuni si accesorii, IKEA, desfasoara o activitate extrem de profitabila pe piata din Romania. Anul trecut a fost unul foarte bun pentru compania suedeza care a reusit sa atinga o cifra de afaceri considerabila: 70 de milioane de euro. Este o suma destul de frumusica daca tinem cont de faptul ca acesta a fost anul in care IKEA a intrat pe piata romaneasca.


Cornel Oprisan, retail manager Ikea Romania, a declarat: „Suntem foarte multumiti de rezultatele pe care le-am inregistrat in primele 9 luni de la intrarea pe piata din Romania. Vanzarile din aceasta perioada ne arata ca vom depasi estimatul de 80 milioane de euro pe care il aveam stabilit pentru primul an de activitate”.


Cele ma bine vandute produse din magazia hypermarketului au fost: dulapuri Pax, sistemele modulare de biblioteca Billy, precum si produsele din gama Ektorp (canapele, fotolii, sezlonguri, taburete). Dintre accesoriile cu cea mai mare cautare, amintim: tigai, farfurii, borcane, ustensile de bucatarie.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.