Vântul foarte puternic a provocat pagube în municipiul şi judeţul Braşov

Vântul foarte puternic a provocat pagube în municipiul şi judeţul Braşov

0 72

Din cauza vântului foarte puternic, din noaptea de duminică spre luni dar şi de luni dimineaţa, la Serviciul Voluntar pentru Situații  de Urgenţă s-au înregistrat mai multe incidente: brad căzut pe str. Uranus, între numerele 5-7; copac căzut pe str. Cometei nr. 2; barda căzut pe str. Independentei nr. 80; un copac căzut pe Aleea Constructorilor nr. 17; o reclama prăbușită in sensul giratoriu de la gara. Una dintre echipele de interventie a acţionat la Şcoala Profesională Kronstadt, unde au căzut doi molizi. Vântul foarte puternic a dus la prăbuşirea unei schele de construcţie în Braşov dar şi la distrugerea unui acoperiş izolat, tot la Braşov. În judeţ, au căzut mai mulţi copaci pe DN 1, în zona Timişul de Jos, unde circulaţia feroviară a avut de suferit dar şi pe DN 1 A sau DN 13.

Din cauza vântului foarte puternic, în unitățile școlare din localitățile Cincu, Vlădeni și Arini, din județul Brașov, cursurile sunt suspendate,132 de elevi fiind afectați de suspendarea orelor.

De asemenea, din aceeaşi cauză, luni dimineaţa erau parțial nealimentate cu energie electrică localitățile: Timișul de Sus, Timișul de Jos, Moeciu de Sus, Moeciu de Jos, Șirnea, Fundata și Drumul Carului.

Din cauza vântului puternic, instalațiile pe cablu din Poiana Braşov nu vor fi pornite. Excepție fac cele din partea de jos a masivului, teleschiurile Bradul și Stadion.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.