Vantul a doborat doi arbori la Brasov

Vantul a doborat doi arbori la Brasov

0 402

Vantul puternic din noaptea de luni spre marti a doborat doi copaci la Brasov. Un brad inalt de 12 metri a cazut pe fatada unui bloc de pe Aleea Petuniei si a spart fereastra unui apartament de la etajul III al imobilului. Un alt copac s-a prabusit in zona Turnului Alb, fara sa produca pagube. Rafalele de vant au desprins si un panou publicitar din apropierea garii. Nimeni nu a fost ranit in urma incidentelor

Vantul puternic din noaptea de luni spre marti a doborat doi copaci la Brasov. Un brad inalt de 12 metri a cazut pe fatada unui bloc de pe Aleea Petuniei si a spart fereastra unui apartament de la etajul III al imobilului. Un alt copac s-a prabusit in zona Turnului Alb, fara sa produca pagube. Rafalele de vant au desprins si un panou publicitar din apropierea garii.
Nimeni nu a fost ranit in urma incidentelor.
Familia care locuieste la etajul III al blocului de pe strada Petuniei nr. 6 s-a speriat groaznic in jurul orei 5 dimineata, cand unul din geamurile apartamentului a fost spart de bradul inalt de 12 metri. ISU Brasov a intervenit cu un echipament de la detasamentul II pentru indepartarea copacului. brad vant1
Bradul a fost ridicat intr-un final de angajatii Regiei Padurilor Kronstadt Brasov. Nu a fost singurul arbore doborat de vant. Rafalele puternice de azi noapte au mai pus la pamant un copac in zona Turnului Alb, pe drumul care duce catre padure.
Si alte zone din oras au avut de suferit: in zona Garii un panou publicitar s-a desprins, din cauza vantului.
Din fericire, in urma acestor incidente, nu au rezultat victime.
Meteorologii au anuntat pentru perioada urmatoare precipitatii si valori termice crescute. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, iar umbrela va fi un accesoriu obligatoriu.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.