Vantul a batut puternic la Brasov

Vantul a batut puternic la Brasov

0 86
Cel mai mult a avut de suferit cladirea Prefecturii, de pe acoperisul careia a inceput sa zboare tabla. Pentru a impiedica producerea unor incidente grave au intervenit doua echipaje de pompieri care au restrictionat accesul pietonilor in zona. Vantul a smuls joi un semn de circulatie si cateva panouri publicitare si va continua sa bata pana vineri seara.
Vantul s-a dezlantuit in jurul orei 15, confirmand codul galben asupra caruia avertizaera meteorologii inca de miercuri. Cele mai vulnerabile au fost pancardele publicitare, tigla de pe acoperisul Prefecturii si chiar un semn de circulatie din apropierea cladirii. 3 masini au fost avariate de indicatorul rutier care a cazut peste ele. Cel mai mult a avut, insa, de suferit cladirea prefecturii de pe al carei acoperis tabla a inceput sa se desprinda la primele rafale.
La fata locului s-au deplasat doua echipaje de pompieri care au restrictionat accesul pietonilor in zona si au incercat sa indeparteze tabla de pe cladire.
Codul galben de vant puternic este valabil pana vineri la ora 20 si se suprapune partial peste codul galben de precipitatii abundente, care sunt asteptate sa se transforme la munte in lapovita si ninsoare.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.