Vankay Ladislau isi apara podul

Vankay Ladislau isi apara podul

0 117

Ieri dimineata, pe podul atat de contestat ca proprietate de la Darste circulatia a fost din nou blocata de proprietarul terenului de sub el, ceea ce eu gasesc anormal.
Loczi – Podarul a intins pe pod o banda de plastic pe care era scris cu vopsea: „Proprietate privata”. Drept care traficul a fost deviat prin centrul Brasovului. Din fericire situatia nu a durat nici o ora, caci Loczi s-a plictisit si a plecat pentru ca avea intalnire la Primaria Sacele, unde a negociat schimbul de terenuri care sa permita stalpilor podului sa intre in legalitate. Chestia e ca Valkay acesta nu face economii la pretentii, el cerand 300 euro pe metrul patrat, eea ce ar insemna vreo 800.000 euro pe tot terenul, adica o suma care ar putea insemna un pod nou
Ce-ar fi ca, pe chestia asta, primarul de Brasov si cu cel de Sacele sa puna mana de la mana si sa faca alaturi alt pod, iar bucata cu piloni de pe pamantul lui Loczi sa i-o daruiasca acestuia, asa, de-al naibii. Si tot de-al naibii sa taie la ambele capete ale podului cate zece metri, ca sa-si faca Vankay zona turistica pe catalige pe bucata ramasa lui.
Vreau sa va intreb, stimati cititori, nu vi se par pretentiile acestui proprietar Valkay Ladislau cam neobrazate fata de valoarea terenului? Nu de alta, dar daca i se accepta pretentiile, cei 800.000 euro vor fi platiti din banii nostri, nu ai altcuiva. Si zic ca nu merita.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.