Vankay din nou in actiune

Vankay din nou in actiune

0 102

Poate dumneavoastra v-ati plictisit sa tot cititi despre protestele lui Vankay Ladislau prin blocarea pasajului de la Darste spre ocolitoare, pasaj construit pe terenul sau. Dar, nemaibagand in seama acest protest, acceptati ca micul satrap al Brasovului sa-si mai adauge cateva pene la aripile de papura, ca sa se creada si mai vultur, macar cat sta prin primarie.
Dar iata ce a mai facut Vankay sambata, cand a blocat din nou ocolitoarea Brasovului.
De data aceasta actiunea s-a bazat pe gogosi. Nu din cele guvernamentale sau primarial-pedeliste, prajite in osanza ranceda a unui infatuat Basescu pe post de printz nebun lasand tara sa fie fripta de menajeria sa de balauri zmintiti, gogosi cu mucegai pe ele in loc de zahar vanilat.
Vankay a blocat ocolitoarea cu gogosi adevarate. Suparat ca primeste de la reprezentantii Primariei doar „gogosi”, protestatarul a blocat pentru a noua oara soseaua si a impartit gogosi soferilor carora le-a blocat drumul.
„Am primit doar gogosi de la Primarie, asa ca asta impart si eu acum. Gogosi pentru moartea dreptului la proprietate din Romania, chiar de Ziua Mortilor”, a declarat Vankay.
Politistii sositi la fata locului au actionat pentru devierea traficului prin oras.
Vankay si-a adunat lucrurile si a plecat inainte de a fi retinut de catre oamenii legi. El a lasat insa drumul blocat cu un lant gros. Drept care a fost chemat un lacatus. Acesta a taiat lantul si traficul a fost reluat in jurul orei 12.15.
Tupeul scripcarian nu ma mai mira, ma uimeste in schimb incqapatanarea cu care tot calca peste legi, fara ca acestea sa tipe de durere. Sau le-a legat gura cu izmenele jegoase ale unui partid intruchipand haosul si tot ce acesta trage dupa sine?
Ramane sa vedem, ca la loz in plic – faceti pariurile, doamnelor si domnilor – ce va mai inventa Ladislau Vankay in apararea dreptului sau.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.