Vanghelie il acuza pe Videanu de licitatii trucate

Vanghelie il acuza pe Videanu de licitatii trucate

0 59


Primarul sectorului 5, Marean Vanghelie, il acuza pe primarul general al capitalei ca a trucat o licitatie de concesionare a unui teren din centrul Capitalei. Potrivit afirmatiilor lui Vanghelie, la lictatie a participat Dorin Cocos, Dorin Cocos si Dorin Cocos, fiind astfel intrunita conditia existentei unui numar de minimum 3 oferte si indeplinindu-se criteriul liberei concurente.


Cocos a fost prezent la licitatie prin Euro Hotels International, firma in spatele carei pretinde Vanghelie ca sta cuplul Udrea Cocos, Societatea Dali Exim, care apar?ine lui Dorin Cocos si firma? Com Trans Viaggi avand sediul in hotelul lui Dorin Cocos.


Vanghelie acuza si pretul pentru care a fost adjudecat terenul, respectiv 20.000 euro pe an, pana in 30.000 euro pe an, suma pe care o considera „derizorie” daca se ia in calcul pretul de piata al terenurilor din zona respectiva.


Contractul de concesiune a fost aprobat in luna mai de Consiliul General al Capitalei gratie votului pozitiv al consilierilor PD si PNL. Expunerea de motive a fost semnata de insusi primarul general Adriean Videanu.


Vanghelie a anuntat ca va sesiza Parchetul in legatura cu concesiunea in cauza.


?Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.