Vanghelie: cancerul Basescu trebuie schimbat!

Vanghelie: cancerul Basescu trebuie schimbat!

0 140

„Sigur domnul Antonescu, la cei 5 la suta pe care-i va lua, va mai lua doua voturi in plus, de la domnul Iliescu si de la domnul Oprescu. Daca dumneavoastra ma convingeti ca domnul Crin Antonescu poate sa ia mai mult de 5 la suta, eu incerc sa fiu de acord cu dumneavoastra“, a declarat Marian Vanghelie, citat de NewsIn.

Vanghelie: PSD trebuie sa gaseasca solutia care sa duca la schimbarea cancerului Basescu
Marian Vanghelie a mai adaugat ca, in ceea ce priveste PSD, partidul sau trebuie sa gaseasca formula care sa duca la schimbarea actualului sef al statului: „Mircea Geoana va fi presedintele Romaniei, iar orice candidat sau contracandidat al lui Traian Basescu este mult mai bun decat Traian Basescu. Trebuie sa gasim formula ca sa-l schimbam pe Traian Basescu si o s-o gasim. Tot timpul cancerul acesta, ce naiba. Daca te duci prea mult spre extreme lumea se satura. Merge o perioada scurta, dupa aia lumea se satura. Or fi trei, cinci, zece, 15 la suta care il mai plac, dar mai e un an de zile in care si din aia 15 mai raman trei, patru la suta.”
„Poate nu stie Mircea Geoana sa danseze atat de bine ca Traian Basescu, evident nu stie, dar o sa ia lectii daca e nevoie. S-ar putea sa nu mai fie cazul sa avem un presedinte care danseaza, ci un presedinte care poate sa rezolve anumite probleme“, a incheiat Marian Vanghelie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.