Vanatoare de soferi bauti

Vanatoare de soferi bauti

0 192

Datorita faptului ca, in ultima vreme mai ales, s-au inmultit infiorator accidentele provocate de soferi care conduc sub influenta alcoolului – nu numai in Brasov, ci in toata tara – Politia a inceput actiuni de control la sange pentru depistarea si pedepsirea, conform legilor, a celor ce consuma mai mult sau mai putin alcool si pe urma se urca la volan sa conduca masina, punand in pericol vietile celorlalti participanti la trafic, rutier sau pietonat.
Astfel, politistii brasoveni de la Rutiera au filtrat vineri participantii la trafic, depistand, in scurt timp, opt participanti la trafic cu alcool in sange.
Daca sapte dintre ei erau la prima abatere, al optulea calca pe bec a doaua oara in sapte zile, caci fusese depistat si cu o saptamana in urma cu alcoolemia de 0,74, cand acrosase bordura si fusese apoi proiectat intr-o alta masina. De data aceasta nu avea alcoolemia decat de 0,57, suficienta pentru a i se intocmi iarasi dosar, mai ales ca acuma se urcase la volan si fara permis, care-i fusese suspendat cu o saptamana in urma.
In acest context, Politia este hotarata sa continue actiunile de depistare a celor ce conduc autovehicule sub influenta alcoolului, subliniind inca odata ce pericol reprezinta conducerea sub influenta alcoolului, astfel ca si masurile se vor inaspri spre extrem.
Tot in context va pot destainui, in exclusivitate, ca undeva, in tara – locul s-a dorit sa ramana in anonimat ca sa nu devina zona de pelerinaj – a fost depistat un conducator auto caruia, la recoltarea de probe la spital, abia de i s-au mai gasit ceva urme de sange in alcool, el declarand ca asta este starea sa naturala si normala de cand a inceput sa paseasca pe lumea asta. Omul este hotarat sa breveteze reteta, dar pana atunci nu vrea sa fie deranjat, caci lucreaza la perfectionarea ei.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.