Valorile liberale sunt aparate de Clubul Liberal din Brasov

Valorile liberale sunt aparate de Clubul Liberal din Brasov

0 140

In aceasta mare de confuzii in ceea ce priveste orientarea politica, in care stanga se uneste cu dreapta tocmai cand se afla pe puntea pe care trebuie sa o traverseze, in care conducatorul asculta telefoanele multimii pentru a servi scopurilor si intereselor nationale, iata ca la Brasov se instituie un ONG de indrumare a opiniei publice.
Astfel, inca de la inceputul lunii a fost anuntata infiintarea Clubului de orientare Liberala, o asociatie neguvernamentala, dar cu caracter politic, ce doreste sa apere valorile liberale. Asociatia a reusit sa adune deja peste 100 de membri, care, in principal, fac parte din fostul Partid Liberal Brasov.
Scopul principal al acestei organizatii este acela de a pregati tinerii brasoveni in domeniul managerial. Aceasta actiune fusese pusa in practica acum mai bine de zece ani de fostul partid liberal local.
Organizatia isi va desfasura activitatea incepand cu a doua jumatate a lunii viitoare, la sediul PNL din Piata Sfatului.
„PNL Brasov doreste sa stimuleze puternic spiritul antreprenorial si, in acest sens, ne-am gandit sa venim in sprijinul tinerilor care vor sa inceapa o afacere. Cursurile ne dorim sa se desfasoare pe parcursul intregului an 2009 si sunt destinate in special membrilor de partid, dar si celorlalti brasoveni”, a declarat Ciprian Pulbere, presedintele Organizatiei PNL Astra 4, citat de cotidianul Buna Ziua Brasov.
„Am infiintat o structura in care sa aiba loc dezbateri pe teme de doctrina liberala. Vrem sa ajutam la aplicarea principiilor liberale a actelor normative din Romania si la promovarea doctrinei liberale in societatea romaneasca”, sustine Gabriel Andronache, citat de aceeasi sursa.
Dintre activitatile enumerate de reprezentantii organizatiei amintim: organizarea de seminarii si congrese pe teme liberale, amenajarea unei biblioteci in care se vor gasi carti si materiale legate de doctrina liberala, atat cea traditionala, cat si curentele moderne, si vor fi acordate anual premii de excelenta pentru elevii si studentii brasoveni.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.