Valeriu Stoica a scos-o!

Valeriu Stoica a scos-o!

0 77

De unde, nu se stie, dar Valeriu Stoica a scos-o. Daca ar fi sa ne luam dupa el, are cu cine, are cu ce, are unde dar nu stie ce sa faca. Dupa ce PLD castiga alegerile! Fiindca, indubitabil, PDL va castiga:


„PDL va castiga alegerile locale si parlamentare, nu am nicio teama. Teama mea este alta, ce vom face dupa ce ajungem la guvernare”, a declarat vicepredintele PDL.


Lasand la o parte sondajele de opinie comandate, ar fi interesant de stiut de ce este Valeriu Stoica asa de sigur ca PDL va castiga alegerile. Ba daca ar fi sa ne luam dupa mesajul transmis, s-ar putea sa nu castige, fiindca electoratul a fost pus in garda ca nu-i nicio sfaraiala, PLD nu va sti ce sa faca. Ar fi ca in bancul ala cu Bula, care, in noaptea nuntii a stat cu piciorul in closet, ca asa a inteles el instructiunile telefonice de la ta`su! De astfel de chestii sunt satui romanii, mai vor de la liderii si niscxaiva barbatie, fara ca aceasta sa fie confundata cu cantitatea de alcool ingurgitata!


Si ca sa demontreze cu prisosinta ca habar n-are PDL-ul ce ar putea face cu puterea, Valeriu Stoica expune unica ideea pe care partidul sau a reusit s-o aduca la suprafata dupa foraje adanci in putul puterii: revizuirea constitutiei. Care parte, aia cu Romania stat unitar, independent? Ar fi foarte interesant de stiut. Daca despre asta ar fi vorba i-am scuti pe liberal democrati de scremerea asta electorala si pe Valeriu Stoica de temeri. I-ar vota naiba!

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.