Valea Cetatii – CARNAVAL PE GHEATA

Valea Cetatii – CARNAVAL PE GHEATA

0 149

Pe patinoarul din Valea Cetatii, cei mici sunt asteptati la un eveniment special dedicat lor si anume un “Carnaval pe gheata” sambata, 31 ianuarie 2009, intre orele 12-13.30.
Astfel, prima zi din vacanta intersemestriala incepe cu jocuri, dansuri si alte lucruri specifice unui astfel de eveniment care nu merita ratat, tinand cont ca iarna tinde sa plece mai repede anul acesta.
Firma care se ocupa de organizarea de evenimente pentru copii a pus la cale acest eveniment la care pot participa copii in varsta de pana la 15 ani.
Copiii care vor sa participe la concurs trebuie sa fie pregatiti sa se echipeze inca de la ora 11:00. Organizatorii mentioneaza ca fiecare copil trebuie sa vina costumat si, mai ales, sa aiba patine (ambele obiecte de vestimentatie se pot si inchiria contracost), iar parintii care-i insotesc pe cei mai mici dintre patinatori trebuie neaparat sa fie si ei costumati pentru carnaval.
Se acorda premii pentru cel mai traznit si cel mai inventiv costum, cel mai bun dansator si patinator pe gheata, pentru castigatorii concursurilor si pentru toti partcipantii.
Intrarea costa 20 de lei pentru fiecare copil individual si 15 lei pentru grupuri de cel putin trei copii.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.