Vai RAR-ul nostru!

Vai RAR-ul nostru!

0 101

RAR-ul este o institutie? Cred ca ma insel. Mai degraba as denumi-o o organizatie obscura care castiga o multime de bani de pe urma noastra, a contribuabililor naivi, care respectam un sistem bolnav, parca creat, doar pentru noi romanii! Sunt indignat, la fel cum era si un coleg de-al meu de suferinta, care avocat fiind nu s-a sfiit sa exprime la manie: „O sa dau in judecata aceasta firma! Este bataie de joc!” Probabil, ca ati realizat despre ce este vorba. Ca orice cetatean constiincios mi-am facut rezervare pentru a fi primit in cocioaba de metal numita cu mandrie, parca, RAR – institutie ce apartine de Ministerul Transporturilor. Sistemul este unul de neinteles. Pentru o banala identificare a unei masini esti nevoit sa parcurgi cateva etape inutile si sa ai de-a face cu niste oameni „trufasi”…ca doar depinzi de ei..nu?! Ce mama naibii!


Intr-un loc uitat pana si de primarul nostru, cel gospodar, plin de hartoape si cladiri aflate intr-o stare avansata de degradare se ridica maiestuoasa hala RAR-ului plina de rugina, de parca ai zice ca este vreun service ambulant si nu o organizatie care produce bani fara sa ofere nimic cetateanului. Regula o stabileste de la inceput portarul, un ins la vreo ?40 si ceva de ani care se crede „jupan” acolo. Favorizati vor fi intotdeauna micii industriasi sau samsari de masini cu eticheta de Deutschland, care poarta haine D&G, adica de firma si sunt insotiti, numai, de amfitrioane. Noi ceilalti fraieri suntem lasati in voia sortii, adica a orelor de asteptare si a tratamentului plin de aroganta si indiferenta.


Ne laudam ca suntem in Europa. Da. Europa a devenit un deja vu care este la indemana tuturor. Pacat! Foarte putini o merita! In nici un caz cei din conducerea Ministerului Transporturilor, care mai bine ar scoate RAR-ul din cadrul ARC! Si dupa aceea, s-ar pensiona de boala….ca de altceva nu merita! ??

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.