„Vaduva vesela” la Opera

„Vaduva vesela” la Opera

0 71

Opera Brasov a pregatit pentru acest sfarsit de saptamana un spectacol de exceptie pentru iubitorii de opera din Brasov. Acestia sunt invitati sambata, 19 ianuarie, incepand cu orele 18.30, la Sala Operei, la opereta „Vaduva vesela” de Franz Lehar, in regia lui Cristian Mihailescu. Coregrafia: Razvan Mazilu. Dirijor: Dorel Munteanu. Scenografia: Adrian Cristea. Miscarea scenica: Nermina Damian. Asistent regie: Attila Torok. In distributie: Tina Munteanu (debut), Florin Grama, Valentina Margaras (debut), Mihaela Plesa, Codrut Barsan, Claudiu Bugnar, Gabriel Oana, Iulia Parlea, Cristian Fieraru, Mugur Curelaru, Mihai Irimia, Cristina Rosu, Marian Reste, Gabriela Hazarian, Nicolae Zaharia. Corul, Baletul si Orchestra Operei Brasov.


Romantica, vesela, comica, cu un umor de calitate dar si cu amara ironie, costume deosebite, regie, acting, voci alese… iata cateva din motivele pentru care nu trebuie sa ratati spectacolul din week-end la la Opera Brasov.


Biletele se vand la sediul Operei din str. Bisericii Romane nr. 51, tel. 0268/419.380 si la Agentia Operei din str. G. Baritiu nr. 20, tel. 0268/471.889. Program Agentie: marti-vineri, orele 11.00-18.00; sambata, orele 11.00-14.00. Pret bilete: 15, 10 lei, 5 lei pentru elevi, studenti si pensionari.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.