Vaduva s-ampacat cu Monstrul

Vaduva s-ampacat cu Monstrul

0 200

Taximetristul ucigas Ionut George Nicolae va fi reprezentat in continuare in fata instantei de catre avocatul sau Ovidiu Vaduva. Intre cei doi aparusera neintelegeri cu prilejul ultimei infatisari la instanta brasoveana care judeca dosarul celor doua crime comise de George Nicolae. Asa se explica faptul ca la primul termen acuzatul a cerut ragaz sa-si ia alt avocat. De cand a inceput tratamentul pentru bolile psihice de care sufera, taximetristul si-a modificat declaratiile.
Neintelelegerile dintre criminalul Ionut George Nicolae si avocatul sau au aparut inainte de primul termen, desfasurat pe 15 februarie. Conform declaratiilor lui Vaduva, Ionut George Nicolae nu a avut timp suficient sa studieze rechizitoriul intocmit de procurori si s-a suparat pe avocat. Vaduva ar fi incercat sa-i explice ca acest lucru nu depinde de el, insa clientul sau nu a vrut sa-l asculte. Intre timp, cei doi s-au impacat astfel ca Vaduva il va reprezenta in continuare in instanta pe cel supranumit „monstrul”.
De cand a inceput tratamentul pentru bolile psihice de care sufera, taximetristul si-a modificat declaratiile. Astfel, Monstrul ba spune ca el le-a ucis pe Vasilica si Madalina, insa nu-si explica de ce a facut-o, ba spune ca el doar a vazut cum au fost ucise. La dosarul crimelor a fost anexata si o plangere depusa de sora Vasilicai Mihai, victima din Zarnesti, care sustine ca monstrul a inselat-o cu 100 de euro. Urmatorul termen in proces este fixat pe data de 9 martie.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.