Vadim Tudor si-a prevestit moartea

Vadim Tudor si-a prevestit moartea

0 2023

Ceasul din casa de la Bran a lui Corneliu Vadim Tudor s-a oprit la ora la care tribunul a incetat din viata. Sora lui Vadim Tudor, cea cu care isi petrecea timpul liber cand venea la vila de la Brasov, spune ca fratele sau si-ar fi prevestit moartea de Ziua Crucii

Ceasul din casa de la Bran a lui Corneliu Vadim Tudor s-a oprit la ora la care tribunul a incetat din viata. Sora lui Vadim Tudor, cea cu care isi petrecea timpul liber cand venea la vila de la Brasov, spune ca fratele sau si-ar fi prevestit moartea de Ziua Crucii. „Avea o gheara de il strangea si cand a ajuns la spital a facut infarctul”, spune cu amaraciune Maria Magdalena Dumitru.
Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, in varsta de 65 de ani, a murit, luni, in Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei din Bucuresti, unde a fost dus dupa ce i s-a facut rau. Sora sa mai mare, Maria Magdalena Dumitru, sustine ca tribunul ar fi prevestit ca 14 septembrie va fi ultima zi din viata lui.

La casa din Bran a fost ultima data in luna august, de ziua surorii lui si a stat doua saptamani. Obisnuia sa vina la Brasov de doua trei ori pe an sa se relaxeze alaturi de familie. Chiar si in vacanta nu abandona lucrul, povestesc cunoscutii. Scria pentru revista, pentru ziar, scria carti.
Tot la Bran petrecea mult timp in gradina alaturi de animalele sale. Pe langa cei cativa caini avea si o caprioara, primita din gradina zoologica personala, in urma cu cinci ani, de la presedintele suspendat al Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu. Sissy era o sursa de inspiratie pentru poet.
In camera lui Corneliu Vadim Tudor, ceasul de pe biroul sau s-a oprit la ora la care a murit Tribunul: 6 si 24 de minute.

Intr-una din camerele vilei de la Bran tribunul depozitase carti scrise de el. Le oferea cunoscutilor cu autograf. Vecinii au numai vorbe de lauda la adresa fondatorului Partidului Romania Mare.
Pe parcursul ultimilor ani din viata, fostul senator s-a confruntat cu probleme financiare si se chinuia sa tina cele doua ziare „Tricolorul” si „Romania Mare” pe linia de plutire. Sora sa crede ca stresul si-a pus amprenta si asupra starii lui de sanatate. „Oamenii de valoare nu au loc in fata. Au loc gunoieri care ne fac legile si de aia suntem unde suntem”, spune sora Tribunului.
Corneliu Vadim Tudor urmeaza sa fie inmormantat, azi (joi, 17 sept. a.c), la cimitirul Ghencea Civil, cu onoruri militare. Sicriul cu trupul neînsuflețit al fondatorului PRM, Corneliu Vadim Tudor, a fost depus inca de marți la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Capitală, în prezența familiei și apropiaților, unde va sta până astăzi, la ora 12.00, când are loc slujba de înmormântare.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.