Vadim Tudor s–a evacuat

Vadim Tudor s–a evacuat

0 97

Chiar asa. Nu executorul judecatoresc sau politistii care il insoteau pentru a pune in aplicare o sentinta a Justitiei romane l-au dat afara din sediul PRM. Domnu’ Vadim insusi s-a evacuat pe sine, pana n-a mai ramas nicio insulta de adus oamenilor legii. Potopul de invective si violentele verbale – dar si fizice – care au iesit din distinsa persoana a europarlamentarului C.V. Tudor a fost evacuarea. Tribunul a tras apa dinauntru spre exterior si a improscat pe absolut toti cei aflati in calea jetului. Aparenta mafiota pe care o cultiva dintotdeauna Vadim Tudor, cu ochelarii aia de soare imposibili si atitudinea de sef de clan atotputernic de fiecare data cand apare in public si-au gasit ieri un corespondent si pe interior. Presedintele PRM a dat cel mai instructiv spectacol din cariera, presarata cu iesiri demne de internat si urletele de animal patriot, care secreta oricand o flegma groasa pentru dusmani sau macar neinspirati care-i stau in cale, lui si partidului pe care-l iubesc – nu-i asa – alegatorii.
Evacuarea a modificat din nou tabela de marcaj din meciul permanent, pomenit ieri chiar de tribun, dintre Steaua si Dinamo. Tablagiii care au venit sa-l umfle au aflat pe propriile caschete ce inseamna sa ridici mana asupra domnului Vadim, care se revendica din sanul armatei. Se pare, insa, ca erau dintre politistii care si-au mai azvarlit caschetele de la mitinguri, pentru ca n-au parut prea deranjati de gest.
Hazul scenetei performate ieri, cu ocazia evacuarii din sediu, este intregit de miscarile locotenentilor din jurul sau, care sunt scut si pavaza pentru seful adorat. Lacheul Marinescu, poreclit Bideu, i-a stat de-a dreapta pe durata prestatiei, cu un zambet nedeslusit pe figura de chelner ajuns in politica mare. Are si de ce. A fost mai tare decat mentorul, decat dumnezeul pe linie de partid. Figura asta cu stropitul duduilor isterice care se-ncontreaza cu peremistii el a facut-o haaat, demult, intr-un studio de televiziune. Chiar a centrat mai bine jetul, de i s-a dus catelei direct intre ochi. Parca la domnul Vadim a fost ceva mai dispersat, parca n-a nimerit chiar bine tinta, dar aceste detalii tehnice vor fi analizate competent la prima sedinta din noul sediu, pe care legea il pune la dispozitia evacuatilor pana la rezolvarea controversei.
Nasol, totusi, ca i-au luat sediul si l-au azvarlit, pe el, partidul si rudele generalissime in cine stie ce cladire. Macar sa-i fi alocat un spatiu pe aceeasi strada. E altceva cand functionezi ca partid in strada Emil Zola. Altfel te-nteleg si colegii europarlamentari cand iesi ofuscat in prag si urli din toti bojocii patriotarzi: „J’abuse!!!!!”.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.