VADIM SE SUCESTE

VADIM SE SUCESTE

0 114

?


?


Vadim nu mai demisioneaza. S-a sucit si acuma vrea sa lupte in continuare pentru tara si popor. Aceasta sucire s-a petrecut datorita multelor rugaminti exprimate de peremistii din judete. E bine ca a motivat revenirea in acest fel. Pacat insa ca a sarit calul cu povestea insistentelor fetitelor sale. Chiar daca ar fi fost asa , chestia asta se tine in familie, altfel? poate face impresie proasta.


Din pacate Vadim a agatat de o cultura vasta si o fire colerica, ceea ce face pe multi sa creada ca are pitici. Si lumea uita bunele sale intentii si interpreteaza amenintari la figurat drept reale. Atunci ies la iveala si petele luate de la celelalte culori politice.


Iar daca citez parerea lui Vadim despre Basescu, va dati seama ca are dreptate, dar va deranjeaza forma de exprimare.


Iata ce spune Vulturul Carpatilor despre Licuriciul de Mare, ca raspuns la invitatia celui din urma la o sueta la Cotroceni:


“Nu avem ce sa mergem la un presedinte ilegitim, impostor si mafiot. Daca ma duc, ma duc sa-l arunc pe fereastra [ Aici iar a dat-o putintel cu bata in balta,n.a.]. Mi-a trimis aseara, din nou, invitatie pentru nebunia din capul lui, macerat de alcool … Un bolnav psihic “…etc,etc.


Ca s-au fraudat alegerile, aici are putintica dreptate. Dar trebuie sa dovedeasca cele afirmate


Ca insusirile basesciene seamana cu descrierea facuta, aici nu mai trebuiesc dovezi, caci sunt purtate pe fata.


Pacat ca si unul, si celalalt, s-au sucit la cinci minute dupa ce au luat-o in barba. Nu ca mi-ar fi placut disparitia unei figuri pitoresti din Parlamentul Romaniei. Dar ma gandesc totusi la o deosebire: una este sa stii sa-ti faci un nod correct la cravata si alta este sa porti la infinit tricoul jegos de marinar, umbland pe aceeasi strada.


Acuma sa vedem: Vadim a promis destainuiri traznet in curand, din acelea care sa zguduie tara. Dar a mai promis asemenea lucru si nu l-a facut. Asa ca il intreb: cat se mai joaca cu poporul?


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.