Vadim ramane in Parlament, Daniela Buruiana iese din partid

Vadim ramane in Parlament, Daniela Buruiana iese din partid

0 99

Impulsivul tribun s-a razgandit, pentru ca el ia deciziile dupa cum bate vantul: de la stanga sau de la dreapta. Ca un copil mic si rasfatat de membrii de partid, acesta hotarase, imediat dupa alegerile europarlamentare, ca-si va lua jucariile si va pleca din Parlament.


??????????? Aceasta indecizie de care a dat dovada a faut totusi cateva victime in randul partidului pe care il conduce, dintre care cea mai cunoscuta victima colaterala facuta de tavalugul lui executiv este doamna Daniela Buruiana. Dumneaei, pana nu de mult, il apara cu inversunare pe cel ce-i era chiar mai mult decat mentor spiritual si lider politic. De data aceasta, speriata de atitudinea total «inoportuna?» a tribunului, s-a hotarat sa ia cuvantul si sa se opuna deciziilor acestuia de a parasi Parlamentul, pe principiul, «Frate, frate, dar branza-i pe bani.»


??????????? Iata ca luarea de atitudine nu i-a adus decat necazuri doamnei Buruiana care s-a vazut, peste noapte, exclusa din partidul care nu mai paraseste Parlamentul.


??????????? Senatorul Nicolae Iorga a explicat schimbarea de atitudine a presedintelui lor si a sustinut ca „domnul Vadim a fost rugat de foarte multi dintre noi sa nu renunte la Parlament si nu este nici o problema faptul ca s-a razgandit, deoarece aici este vorba despre interesul national si al partidului” si nu a uitat sa adauge si o vorba plina de duh in legatura cu fosta sa colega?: „din punctul meu de vedere… buruiana trebuia demult plivita”.


??????????? ?«?Incurcate sunt caile Domnului?!?»

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.