Vadim nu are bani de campanie

Vadim nu are bani de campanie

0 176

Potrivit site-ului inpolitics niciun afacerist nu si-a manifestat pana acum disponibilitatea de a finanta partidul lui Vadim Tudor.
Conform unor surse din partid, fondul de campanie existent este de zero lei, zero bani si nici perspective sa apara ceva la orizont nu prea sunt, desi PRM sta bine in sondaje.
Se pare ca au existat cateva oferte de sponsorizare, dar au fost refuzate de conducerea partidului pentru ca veneau, se pare, din partea unor personaje relativ dubioase, iar Vadim nu a dorit sa riste.
Pentru ca nu existã bani, Vadim nu isi va permite consilieri si strategi de campanie, nu are posibilitatea comandarii unor sondaje de lucru si se afla chiar in incapacitatea de a forma un staff de campanie, aidoma celorlalti contracandidati ai sai.
O varianta ar fi fost desemnarea ca sef de campanie a europarlamentarului Ciprian Tanasescu, dar acesta a suferit recent un infarct si starea fizicã nu îi permite expunerea la stresul electoral.
Nu se stie nici cate afise si bannere vor putea fi tiparite, iar de aparitii televizate nici nu se pune problema, daca se va mentine sistemul cu plata de la ultimele alegeri.
In aceste conditii, singurele variante ale lui Vadim sunt deplasarile electorale, cu un staff restrans, prin tarã, adica o campanie tip om la om. De asemenea, pentru ca problema banilor, a oamenilor si a logisticii este insurmontabila, PRM este primul partid care a declansat strangerea de semnaturi pentru a sustine candidatura prezidentiala a liderului, tocmai pentru a avea un timp cat mai lung la dispozitie.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.