Vadim il dezbraca pe Boc

Vadim il dezbraca pe Boc

0 180

Chiar daca nu mai este formatiune politica parlamentara, PRM-ul se pare ca nu si-a trait inca ultimele zile, continuand, mai ales prin glasul sefului Corneliu Vadim Tudor, atacurile dure la adresa celor pe care ii socoteste nevrednici de a conduce tara. Si, nebun sau nu, uite ca acest personaj controversat al politicii romanesti postdecembriste pare sa mai aiba si dreptate, mai ales cand ataca, cu dovezi in mana, personaje din randurile PD-L, dar nu numai. Iar aici nu mai poate fi vorba de extremism sau ultranationalism de proasta calitate, dus la extrem.
Ca ultim exemplu, dar se pare ca nu cel din urma, este atacat nepotismul, practicat de pedelisti de cum se catara pe un scaunas mai inalt, prin angajarea in diferite functii a unor rude sau apropiati. Totodata CVT arata crunt spre imoralitatea premierului Emil Boc in viata privata, imoralitate oglindita si in activitatea publica.
„Efectiv, ceea ce este Elena Udrea pentru Traian Basescu, este Gabriella Stefania Ferencz pentru Emil Boc. Acestia doi au trait in concubinaj intr-un apartament al PD de pe Calea Victoriei, pe care il detin si in prezent. A avut loc chiar o bataie de pomina intre nevasta lui Boc si amanta Gabriella, ca si intre amanta Gabriella si amanta Liliana.”
Uite unde se afla taurul comunal si noi nu stiam, socotindu-l o biata piticanie! Da, dar basmul spune: pitic, pitic, dar are o scula…
In legatura cu nepotismul practicat (si) de Boc, CVT arata ca „Emil Boc nu si-a favorizat numai nepoata, ci si propria sora, pe nume Dorina Kudor. Aceasta a devenit, in aprilie 2006, la interventia fratelui sau, primarul Boc, sefa Casei Corpului Didactic din Cluj.”
O fi el CVT uneori ca parand plecat cu sorcova, dar exista si proverbul: „Copiii si nebunii spun adevarul”! Astfel ca nu ne mai pot mira salturile de lacusta chioara pe care le face premierul in relatiile de guvernare a le tarii.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.