Vadim atac la Elena Basescu

Vadim atac la Elena Basescu

0 131

Corneliu Vadim Tudor si-a inceput in forta campania electorala pentru alegerile europarlamentare. Astfel, dupa episodul arestarii lui Gigi Becali, Corneliu Vadim Tudor si-a indreptat atentia asupra mezinei familiei Basescu. Vadim vrea cu tot dinadinsul sa iasa in evidenta inainte de europarlamentare, deoarece e singura optiune care i-a mai ramas, PRM nemaiintrand in Parlament.
Tirul lui Vadim asupra Elenei Basescu s-a rezumat in mare parte la insulte:“Elena Basescu e proasta de da in gropi. Ca tac-su”.
Constatarea a fost emisa in loc de felicitare de Paste pentru familia Basescu. Contracandidata sa pentru Parlamentul European, Elena Basescu, nu ar avea decat calitatea ca e mezina presedintelui Traian Basescu, crede Vadim Tudor. Alte calitati politice nu ar avea, a afirmat, weekendul trecut, liderul PRM. Iar presedintele Basescu nu se afla in fata primei jigniri transmise de peremist, caci a fost „porcait” de Vadim in repetate randuri.
Interesant este faptul ca, conform spuselor unor surse din PDL, replica la insultele lui Vadim Tudor va intarzia sau nu va veni deloc, deoarece strategilei de imagine ale PDL incearca sa nu mai implice familia prezidentiala in niciun scandal. Sincer vorbind, anul acesta ca niciodata, o familie prezidentiala din Romania a fost afectata de nenumarate scandaluri.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.