Vaccinare neomarxistă la Biserica Neagră pe Fuga de răspundere și …de Bach

Vaccinare neomarxistă la Biserica Neagră pe Fuga de răspundere și …de Bach

1 58

,,Este pentru prima dată, cel puțin în România, când un centru de vaccinare se amenajează chiar în interiorul unei bisericii. Pe toată perioada vaccinării se va derula un maraton al muzicii de orgă”, comunică evlavios  Primăria Brașov, în consonanță cu incompetenta Direcție de Sănătate Publică.
Evenimentul medical și religios se va produce în cusul zilei de luni, 21 iunie, în incinta Bisericii Neagre, de la ora 10.00 la 19.00. Evident brașovenii se vor putea vaccina gratuit și vor admira colecția de covoare persane vechi a bisericii, înălțându-și totodată spiritul ascultând muzica îngerească a lui Bach, la orgă, în acompaniamentul coriștilor bisericilor brașovene și al studenților de la Facultatea de Muzică, ce vor susține un concert maraton cu diferite instrumente muzicale din dotarea personală.

După Muzeul Hrubelor de După Ziduri, acum vaccinare pe Concert de Muzică de Bach
Fuga de răspundere diurnă a primarului Allen Coliban pe culoarele întortocheate ale Primărieiva fi înlocuită de această dată cu Fuga lui Bach, cu o coregrafie alcătuită de suptprimărița Flavia Boghiu pentru corpul de balet al Operei Brașov.
Balerinele și balerinii brașoveni vor interpreta Lacul Lebedelor de la Stadionul Tineretului, unde apa ajunge până la jumatea portierelor mașinilor în urma ploilor abundente.
O altă compoziție pentru balet și orchestră/orgă care va delecta urechile vaccinaților cu Pfizer sau J&J va fi Spărgătorul de Vise, fiind evident vorba de un vis prea îndepărtat pentru brașoveni, Spitalul Regional.
Ambele compoziții i-ar fi aparținut lui Ceaikovski, dacă ar fi locuit astăzi la Brașov. În rest, ridicolul în care se complace și se încăpâțânează să se mențină Primăria Brașov în desconsiderarea rațiunii rezonabile a brașovenilor.

Libiu Mateescu 

COMENTARII

  1. Asta e adevarata pandemie: procentul mare de idioti, spalati pe creier! Vine si sasu la eveniment?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.