Vaccin imobiliar anti-criza la Brasov

Vaccin imobiliar anti-criza la Brasov

0 153

Este deja o realitate faptul ca pretul apartamentelor s-a prabusit, chiriile au scazut drastic, iar metrul patrat al terenurilor este la acelasi nivel ca acum aproximativ trei ani.
Criza financiara a lovit din plin piata imobiliarelor din Romania, iar situatia din Brasov nu este deloc mai roz.
Portalul www.imobiliare.ro organizeaza, in Brasov, la hotel Cubix, pe 14 iulie 2009, un eveniment business-to-business “Vaccinul imobiliar anti-criza”, eveniment dintr-o serie mai larga care se va desfasura in principalele orase ale tarii.
Participarea la eveniment este gratuita.
“Venim cu solutii concrete care sa faciliteze adaptarea agentiilor imobiliare la noile conditii de piata”, afirma Adrian Erimescu, directorul general al portalului.
Printre subiectele de discutie ce vor fi puse pe masa se numara: solutii pentru promovarea ofertelor imobliare, modalitati de comunicare, care pun accentul pe eficienta mediului online.
Printre altele, evenimentul se doreste un dialog intre jucatorii activi de pe piata imobiliara brasoveana, in vederea impartasirii unor experiente pozitive in combaterea crizei imobiliare, dupa cum sustin organizatorii.
Hotelul Cubix este locatia aleasa pentru organizarea acestui eveniment. Acesta se afla la intrarea in oras, dinspre Bucuresti, vizavi de McDonald’s Drive. Ca semn distinctiv din punctul de vedere al design-ului futurist il constituie panourile de un verde aprins montate la fiecare fereastra.
Sala de conferinte din cadrul hotelului este dotata cu videoproiector, flipchart, sonorizare hi-tech, conexiune la internet.
Aici se pot organiza o gama larga de evenimente, incepand de la mese festive, nunti sau cocktailuri, pana la intalniri de afaceri, activitati de promovare.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.