Vacante de vis de Valentine’s Day

Vacante de vis de Valentine’s Day

0 90

Mai sunt 10 zile pana la ziua in care indragostitii isi vor serba iubirea prin tot felul de distractii, cadouri specifice care includ obligatoriu inimioarele rosii, cutia cu bomboane si trandafirii.
Daca doriti intr-adevar sa fie o zi speciala, puteti sa pregatiti o iesire in doi intr-unul din locurile romantice din Romania sau din strainatate.
Plimbari cu gondola prin labirintul de canale, istorie, carnaval, legenda lui Casanova, arta si romantism…sunt doar cateva dintre considerentele pentru care am putea alege Venetia de Ziua Indragostitilor.
Cat despre ofertele interne, orase precum Sighisoara, Sibiu si Brasov sunt considerate unele dintre cele mai romantice locuri din tara.
Cu toate ca Sfantul Valentin nu reprezinta un motiv care sa puna in miscare un numar considerabil de turisti agentiile de turism au pregatite, pentru anul acesta, cateva pachete speciale in capitale europene sau orase cu o conotatie romantica precum Viena, Roma, Venetia, Praga, Paris, Milano, cu tarife intre 367 si 555 euro pe pachet, in functie de categoria hotelului si de destinatie. Tarifele includ patru nopti cazare cu mic dejun si transport aerian
Potrivit directorilor de agentii de turism, profilul persoanei care pleaca in concediu de Valentine’s Day este angajatul intr-o companie privata, cunoscuta, care detine o functie medie.
Potrivit acesteia numarul turistilor care pleaca in vacanta de Valentine’s Day este in crestere, iar in topul preferintelor lor se situeaza capitalele europene ca Roma sau Barcelona.
In ultima perioada, s-a observat ca fenomenul plecarii in vacanta in jurul datei de 14 februarie ia aceeasi amploare ca mersul la shopping in strainatate.
Potrivit agentiilor de turism, romanii au ales anul acesta. pentru Sfantul Valentin, cu precadere destinatiile din tara, in proportie de 75% din totalul vanzarilor. In luna ianuarie, s-a remarcat insa si interesul pentru reducerile aplicate vacantelor de vara din 2010 (early booking), care au cumulat 35% din totalul vanzarilor, urmate de de vacantele de Paste.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.