Vacanta scolara de 4 zile la inceput de decembrie

Vacanta scolara de 4 zile la inceput de decembrie

0 56

Unele scoli ar putea intra intr-o vacanta scolara intrasemetriala de 4 zile, acum la inceput de decembrie datorita si multumita zilei nationale de 1 decembrie care in acest an cade intr-o zi de joi.
Elevii ar putea beneficia de o zi libera pe 2 decembrie, vineri, daca institutiile de invatamant cer acest lucru inspectoratelor scolare. Astfel, cei mici vor primi o mica vacanta de 4 zile.
Aproximativ o treime din scolile din Satu Mare si-au exprimat dorinta unei zile libere pe 2 decembrie. Insitutiile de invatamant au dreptul sa ceara ca pe 2 decembrie sa se renunte la cursuri, cu posibilitatea recuperarii orelor pierdute.
Recuperarea se va face intr-o zi de sambata sau pe parcursul saptamanii, cate o ora in plus, dupa orele de curs. Cererea se va inainta Inspectoratului scolar.
Gradinitele nu pot beneficia de o zi libera, iar pentru invatamantul primar este nevoie de consultarea comitetului de parinti.
Elevii vor intra in vacanta de iarna chiar in ajunul Craciunului, pe 24 decembrie. Vacanta va dura trei saptamani, acestia revenind la scoala la data de 15 ianuarie.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.