Vacanta de vis fara droguri, alcool si tutun

Vacanta de vis fara droguri, alcool si tutun

0 87
Voluntarii si lucratorii Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Brasov au lansat campania Vacanta de Vis. Desfasurata in cele mai importante complexe de agrement din judet, campania promoveaza alternativele de viata sanatoasa la consumul de alcool, tutun si droguri.
Prin activitatile propuse – jocuri, sport, distractie in aer liber –  tinerii sunt incurajati sa stea departe de tentatia drogurilor.
Campania este rezultatul unei analize detaliate a anilor trecuti, care a evidentiat ca tinerii sunt mai predispusi consumului de droguri in vacantele de vara, cand ies de sub incidenta supravegherii parintilor si, sub presiunea grupului, incearca sa experimenteze senzatii noi.
Anda Samson, ofiter relatii publice la Agentia Nationala Antidrog, anunta ca institutia promoveaza aceste activitati de petrecere a timpului liber prin sport si incearca sa atraga astfel atentia comunitatii asupra faptului ca tinerii pot sa isi petreaca timpul liber si fara droguri
Voluntarii au impartit materiale informative in doua parcuri de distractie din Brasov, unul de aventuri si altul acvatic. Fata in fata cu adolescentii, le-au explicat pericolele la care se expun daca sunt tentati sa incerce drogurile.
Adolescentii au participat la mai multe concursuri cu tema antidrog, premiate cu intrari gratis in parcurile de distractie.
Zilele urmatoare, voluntarii antidrog vor fi prezenti in alte complexe de agrement din oras si judet, din zona Fagaras-Victoria.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.