Vacanta de Paste pe partie!

Vacanta de Paste pe partie!

0 465
Iubitorii sporturilor de iarna isi pot petrece zilele libere de Inviere pe pe domeniul schiabil din Poiana, unde sezonul de schi a fost prelungit  pana la sfarsitul lunii. Parteneriatul intre firma care administreaza o parte din transportul pe cablu si municipalitate a fost prelungit, asa ca iubitorii sporturilor de iarna pot folosi cartelele pana pe 30 aprilie.
In ultimele zile a nins abundent in Poiana Brasov. Cu exceptia partiei Stadion si a partii de jos a Partiei Lupului, toate celelalte partii din statiune sunt deschise. Motiv pentru care iubitorii sporturilor de iarna sunt asteptati de Paste pe partii. Potrivit lui Sorin Toarcea, purtator de cuvant la Primaria Brasov, pe partiile din Poiana sunt peste 60 de cm de zapada depusa, se schiaza in conditii nemaipomenite, motiv pentru care municipalitatea ii invita si pe brasoveni si pe turisti sa vina sa-si petreaca vacanta de Pasti la schi.
In plus, de marti se pun la vanzare cartele valabile pana in 30 aprilie. Tot pana atunci vor fi valabile si cartelele care mai au puncte. Daca perioada de valabilitate era pana in 12 aprilie, saptamana trecuta consiliul local a decis prelungirea parteneriatului cu firma care gestioneaza o parte din transportul pe cablu astfel incat pana in 30 aprilie, toate cartelele care mai puncte pot fi utilizate, conditia este sa se mearga la casierii sa li se prelungeasca aceasta valabilitate. 
Incasarile in acest sezon de schi pentru transportul pe cablu au fost duble fata de cele din sezonul trecut.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.