Vacanta de Paste a elevilor se prelungeste cu o zi

Vacanta de Paste a elevilor se prelungeste cu o zi

0 98

Foarte greu se potriveste Ministerul educatiei cu realitatea si cu obiectul muncii – elevul sau studentul. Inca o eroare este indreptata in ultimul moment. Vacanta de Paste a elevilor se prelungeste cu o zi, potrivit unui ordin semnat de ministrul Educatiei, Daniel Petru Funeriu.
Intr-un comunicat al MECTS transmis AGERPRES se precizeaza ca marti, 26 aprilie, nu vor fi tinute cursuri in invatamantul preuniversitar.
”Elementele care au condus la fundamentarea deciziei initiate de Secretariatul de stat pentru invatamant preuniversitar sunt legate de concomitenta Sarbatorilor Pascale in lumea crestina si de faptul ca, in saptamana de vacanta care a premers Sfintelor Paste, un numar mare de elevi a fost angrenat in olimpiadele scolare pe discipline. S-a considerat ca, in aceste circumstante, o zi suplimentara de odihna este binevenita”, mai arata MECTS.
Ordinul de ministru a fost semnat dupa consultarea organizatiilor sindicale din invatamantul preuniversitar care si-au exprimat sustinerea fata de initiativa Ministerului Educatiei.
Recuperarea materiei aferente zilei de marti, 26 aprilie, se va realiza in mod intensiv, incepand cu data de 27 aprilie si pana la finalul semestrului, iar directorii de scoli vor asigura recuperarea integrala a materiei, potrivit comunicatului citat

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.