Vacanta de Craciun in Poiana Brasov

Vacanta de Craciun in Poiana Brasov

0 105

Deschiderea oficiala a sezonului de schi in Poiana Brasov va avea loc anul acesta in data de 16 decembrie. Indiferent daca va ninge au nu in acea perioada, administratorii partiilor sunt pregatiti sa-si primeasca turistii, fiind puse in functiune, pentru prima data in acest sezon, tunurile de produs zapada artificiala. Pe partia Bradul din Poiana Brasov au fost deja pornite cele cinci tunuri de zapada artificiala. La sfarsitul acestei saptamani, tot pe partia Bradul va fi aprinsa si instalatia de nocturna.


?


WinterLand in Poiana Brasov


Sezonul de schi din Poiana Brasov, WinterLand, va fi deschis oficial in data de 16 decembrie, cu o serie de concerte si concursuri pentru iubitorii sporturilor de iarna care vor avea loc pe partia Bradul.


Pentru seara de deschidere a WinterLand-ului, oragnizatorii au pregatit o surpriza. Este vorba despre concertele pe care le vor sustine cunoscutele formatii Directia 5 si Romania, precum si solista de muzica usoara Cristina Rus.


?


Craciun in Poiana


Celebra orchestra vieneza Johann Strauss Ensemble va sustine un concert special de Craciun in Poiana Brasov, la Complexul Favorit. Evenimentl va avea loc pe 22 decembrie, cu incepere de la orele 19.30. Concertul face parte dintr-un turneu pe care orchestra il sustine in tara, desfasurat sub inaltul patronaj al Ambasadei Austriei la Bucuresti. Orchestra este condusa de Russell McGregor, concertmaster al orchestrei celebrului palat Schonbrunn din Viena.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.