Va pare rau dupa iarna?De-un patinoar artificial ce-ati zice?dar de doua?

Va pare rau dupa iarna?De-un patinoar artificial ce-ati zice?dar de doua?

0 78


Pentru aceia dintre brasoveni care iubesc sporturile de iarna, in special patinajul, avem o veste buna: zilele acestea va fi inaugurat un patinoar artificial in cadrul Complexului Olimpia, a carui reabilitare este in faza finala. Acest patinoar ar putea fi functional cca. 6 luni pe an, ceea ce pentru iubitorii sporturilor pe gheata inseamna ceva! Si poate asa se revigoreaza si patinajul de performanta in Brasov. De fapt asta a si fost intentia autoritatilor.


Presedintele Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu a declarat ca „ incepand din 1892, in acea locatie principala activitate sportiva era patinajul. Vrem sa dam drumul acestui patinoar, deoarece in Brasov este nevoie de dezvoltarea acestui sport, chiar si de agrement”.


Chiar daca inaugurarea are loc pe final de sezon, tot e ceva: anul acesta testam, iar de la anul vom cauta din nou prin magazine patine si vom reinvata sa facem opturi si piruete pe gheata.


Investitia la Compexul Olimpia continua cu refacerea Castelului, de o frumusete si eleganta deosebita. Restaurantul va fi desfiintat, in locul lui urmand sa functioneze un simplu chiosc cu racoritoare pentru cei care vor face sport in incinta Complexului.


Si inca o veste buna: nu vom avea doar un patinoar, ci chiar doua, intrucat va fi reamenajat si patinoarul de la Complexul Agrement de sub Tampa. Noi nu putem decat sa ne bucuram si sa credem ca aceste lucruri chiar se vor face si nu vor ramane la faza de povesti, nu de alta, dar “Agrementul” zace parasit de multi ani si a fost o cladire relativ noua si foarte bine amenajata.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.