Va fi invazie de olandezi la Craiova

Va fi invazie de olandezi la Craiova

0 62

Dupa ce olandezul Mark Wotte a semnat cu Universitatea Craiova pe o perioada de un an si jumatate, patronul clubului, Adrian Mititelu a declarat ca la Craiova „va urma o adevarata invazie de olandezi”, conform fcuniversitatea.ro.
„Dupa cinci ani de cand am preluat clubul, Universitatea Craiova are, in sfarsit, un antrenor dintr-o alta categorie. Am semnat cu Mark Wotte un contract cu o durata de un an si jumatate, dar presimt ca va fi mult mai lunga colaborarea dintre noi. Vor fi multe schimbari la Universitatea incepand din aceasta iarna, va fi o adevarata invazie de olandezi in club, iar din martie va veni si un manager batav la Craiova”, a spus patronul clubului din Banie.
„Vor sosi cel putin sase-sapte olandezi, care vor transforma Universitatea intr-un club occidental. Am mare incredere in ei, ºcoala de fotbal din tara lalelelor este renumita in toata lumea. Sunt cei mai buni in fotbal, iar eu am incercat inca din vara trecuta sa fac o colonie de olandezi aici, dar negocierile au esuat atunci. Sper ca Mark sa aiba si noroc, pentru ca increderea mea in el este totala. Sunt sigur ca acest pas va fi facut si de alte echipe din Romania, pentru performanta avem nevoie de meseriasi. E un nou inceput pentru Universitatea Craiova”, a incheiat Adrian Mititelu.

C.S.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.